BAN spelers presteren goed op het 7e open jeugdtoernooi van Badminton Nederland

Op zaterdag 8 april zijn twaalf spelers van BAN samen met 3 trainers afgereisd naar Arnhem voor het 7e open jeugdtoernooi van Badminton Nederland. Op dit toernooi is BAN altijd goed vertegenwoordigd en dit jaar had BAN samen met een paar andere verenigingen weer een groot aantal spelers kunnen inschrijven.

Er werd gestreden in poules en soms met daarna nog een afval systeem. Waarbij er vaak voor elk punt gestreden moest worden. Bij dit toernooi is er voor elke leeftijdscategorie twee sterktes waardoor iedereen op zijn of haar niveau kon spelen waardoor er heel veel mooie en gelijkwaardige tegenstanders waren voor deze spelers.

 

Dit jaar helaas geen prijzen in de singels voor onze spelers maar wel 2 eerste en 1 tweede prijs in de dubbels.
Een hele mooie en verdiende eerste prijs voor Thomas Plug en Merlijn Looijen in de mannen dubbel onder 13 klasse 2.
In de dubbel onder 11 klasse 2 haalde Amber Bijlsma een hele knappe eerste plaats met Quinten de la Rambelje van BV Floriande4.
En na 5 veelal hele spannende en goede wedstrijden gespeeld te hebben waarbij ze alleen van de winnaars van de Dubbel onder 11 klasse 1 verloren hadden in een spannende driesetter zijn Thijmen Stoffer en Larissa van Woerkom als tweede geëindigd.

 

Wij kunnen als BAN trainers terugkijken op een geslaagde dag waarbij wij heel veel mooie en goede wedstrijden hebben gezien van onze spelers.

Mark van Woerkom (BAN jeugdtrainer)

Clubkleding

Een nieuw T-shirt nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

RSK 2019

 

 

In het weekend van 23 en 24 november 2019 zijn er weer de Regionale Senioren Kampioenschappen (RSK)

Klik hier voor informatie