BAN in overleg over vervolg trainingen – BAN

BAN in overleg over vervolg trainingen

Als gevolg van de nieuwe coronamaatregelen, zullen er geen competitiewedstrijden zijn in de aankomende vier weken. De trainingen van de junioren, zowel competitie als recreanten, tot en met 17 jaar gaan door. Voor de senioren zijn er op 15 en 16 oktober geen competitietrainingen of vrijspelen. In de herfstvakantie zijn er geen trainingen en is ook vrijspelen niet mogelijk.

De komende dagen gaat BAN intern overleggen of en hoe sporten voor de seniorencompetitie en het vrijspelen vanaf 18 jaar mogelijk gemaakt kan worden. Daar nemen we een aantal dagen de tijd voor. Begin volgende week zal via de website de uitkomst van dit overleg worden gecommuniceerd. Daarbij zullen de voorwaarden waaronder senioren vanaf 18 jaar mogen spelen in acht worden genomen. Deze voorwaarden zijn: vanaf 18 jaar sporten mag op 1,5 meter afstand, alleen individueel (er kan dus niet worden gedubbeld) en er mogen maximaal 30 personen (inclusie trainers/begeleiders) in de sporthal.

Verder blijven de kleedruimten gesloten. Kom dus in sportkleding naar de sporthal en douche na afloop thuis. De kantine en tribune blijven gesloten. Publiek is niet toegestaan.

<< Volgend bericht

Clubkleding

Een nieuw T-shirt of trainingspak nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

BAN open dag

Op zaterdag 3 oktober van 10:00 – 13:00 uur organiseert BAN een open dag voor jong en oud, competitief en recreatief. Nieuwsgierig? Klik hieronder voor meer info.