BAN Slagentrainer

Klik hier voor meer demonstratie filmpjes.

Slagentrainer Andy 1

Hoe de slagentrainer tot stand is gekomen.

De slagentrainer is ooit ontwikkeld voor de jongste jeugd om zo extra aandacht te geven aan de technische verbetering van de hoge slag. Andy Basran, voormalig trainer bij BAN,  zorgde voor een prototype dat inmiddels al vele jaren gebruikt wordt bij de vereniging. De eerste slagentrainer wordt de Andy 1 genoemd omdat hij de basis ontwikkelde.

Slagentrainer OB2

De slagentrainer OB2 is een nieuw en verstevigde type met de keuze tussen een ronde / of rechte pijp/opzetstuk.

Waar gebruik je de slagentrainer voor:

De slagentrainer is ontwikkeld om meer aandacht te besteden aan de technische slagen van kinderen. Doordat zij veelal hun elleboog intrekken bij de hoge en harde slag is de slagentrainer zeer goed oefenmateriaal die dit ten alle tijden zal voorkomen. Het raakpunt van de shuttle wordt namelijk afgesteld op de hoogte en de bereikbaarheid van de persoon die er tegenaan slaat. Ben je klein dan is deze laag. Ben je groot dan is dit raakpunt een stuk hoger. Op de website zijn nog meer combinaties te vinden waar de slagentrainer het beste voor gebruikt kan worden.

Afstelling:
Doordat de afstelling makkelijk te verstellen is door de (korfbal) paal kan iedereen er onder staan en mee oefenen. Zelfs een volwassene. Bij hen moet je alleen rekening houden met de balans van de staander.

Extra toepassingen:
Korte steek aan het net, dap aan het net, zijwaartse slag in een loopoefening. Hoge slag vanaf de achterlijn….een zeer goede slag voor de jongsten onder ons.

Hoe te verkrijgen:
Om deze slagen trainer te krijgen zou je een demo kunnen aanvragen om te zien wat hiervan de mogelijkheden zijn en hoe hij eruit ziet.
Of je kunt een mail sturen naar olaf@banbadminton.nl

 

Afbeeldingen

.[expand title=”Opzetstuk” rel=”fiction”]

 

[/expand]

.[expand title=”Slagentrainer” rel=”fiction”]

[/expand]

Clubkleding

Een nieuw T-shirt nodig? Klik op het T-shirt voor meer informatie. BAN T-shirt

Sponsor SCHUR FLEXIBLES

BAN Sponsor SCHUR FLEXIBLES voor seizoen 2019-2020 en 2020-2021.


Yonex Dutch Open

Yonex Dutch Open 2019

Kom jij ook naar de Yonex Dutch Open 2019? Meer informatie en tickets via de volgende link of klik op de afbeelding. Tickets voor jeugd t/m 17 jaar zijn gratis.Yonex Dutch Open 2019.

Yonex Dutch Open