Nieuws in het kort

- BAN is op zoek naar vrijwilligers voor de barcommissie en wervingscommissie. BAN kan niet bestaan zonder haar vrijwilligers. Kom, meld je aan. Het is leuk, gezellig, sociaal en als meer mensen meedoen kost het ook niet zoveel tijd.
- We zien nu halverwege de regio competitie. Op dit moment staan BAN 6, BAN J3 en BAN J4 op de eerste plaats.
- Op vrijdag 22 december is er geen vrij spelen i.v.m. het winter toernooi.

BAN Nieuws

BAN Winter toernooi

Vrijdag 22 december 2017 – 20.00 uur​. Het sfeervolle toernooi vol gezelligheid en sportiviteit. Iedereen is van harte welkom… Dus neem je opa, oma, vader, moeder, vriendje of vriendinnetje gezellig mee . . . ​Er wordt in alle categorieën gespeeld beginners, geoefenden, ervaren de winnaar is “”de gemiddelde speler””​. Dus iedereen kan gezellig meedoen, neem je kerstmuts mee​. De kosten zijn € 3.50 p.p. (incl. Hapjes) ​en inschrijven kan t/m 15 december 2017 – op www.banbadminton.nl/winter
Note: Op deze avond is er geen vrijspelen​.


BAN Blacklight toernooi

Het is alweer bijna een jaar geleden dat de activiteitencommissie een blacklight toernooi organiseerde. Goed nieuws: er komt een tweede! Ditmaal op zondag 11 februari 2018 van 10:00 tot 18:00 uur. Nu is het een open toernooi en wordt er op sterkte gespeeld. Natuurlijk staat het sportplezier voorop.

Inschrijven gaat via toernooi.nl en er is plaats voor maximaal 144 deelnemers, zowel junioren als senioren. Een toelichting op de categorieën kan je in het reglement vinden. Op een hoger niveau inschrijven mag, lager niet.

Je kunt ook achteraf blijven mee-eten. Dit jaar is dat chinees of patat. Mensen die niet mee hebben gedaan aan het toernooi, bijv. ouders, kunnen ook mee-eten, dit kan je bij jouw inschrijving aangeven.

Tot ziens bij het BAN Black Light toernooi! Meer informatie op www.banbadminton.nl/blacklight


Competitie en clubkleding

Als competitiespeler vertegenwoordig je tijdens de wedstrijden de vereniging. Dat geldt niet alleen in sportief opzicht, maar ook in je kleding. Daarom is het verplicht om competitiewedstrijden in clubkleding te spelen. Je bent meteen herkenbaar als BAN-speler en het zorgt voor een uniforme uitstraling. Dus kleur de sportzaal rood en laat duidelijk zien dat je een speler van BAN bent.


Grote Club Actie

Wie nog boekjes heeft van de Grote Club Actie kan deze zo snel mogelijk inleveren bij de trainers of bij Jan Molenkamp of Marcel Stortelers. Op korte termijn moet alles afgehandeld worden, anders geldt het niet meer. Dat zou jammer zijn van al je inspanning….


Nieuwe leden

Sinds de zomervakantie heeft BAN weer heel wat nieuwe leden. Vooral bij de woensdagmorgen groep zijn er veel nieuwkomers. Iedereen van harte welkom en veel sportplezier gewenst.


BAN (Badminton Amersfoort Noord)

Afmelden nieuwsbrief | Bekijk de nieuwsbrief online